Nechť je tento návod pro spokojené bydlení Vaší inspirací

Mnozí lidé dokážou ze svého bytu, nebo rodinného domu udělat skutečné skladiště všeho, co se jim líbí. A ačkoliv jsou obklopeni vším, co se jim líbí, necítí se spokojeni. Není to ale jejich chyba. Není to ani Vaše chyba. Prostě jen nemáte cit pro bytový design.
hnědá ložnice.jpg
Takže jen pár inspirativních a užitečných bodů…
· Skladiště. V bytě, kde se válí spousta věcí kolem, opravdu není možné existovat spokojeně. Na skříních krabice s vánoční výzdobou. Pod postelemi krabice se zimním oblečením. To byste mohli vyřešit vestavěnými skříněmi na míru. Po celé ploše jedné stěny získáte neuvěřitelně ohromný prostor, do kterého můžete uložit všechny hyzdící krabice!
· Málo místa. V obývacím pokoji se vyhýbáte několikrát denně křeslům, které trčí do prostoru. A těch nakopnutých palců během jednoho jediného dne! Zbavte se křesel a vyměňte je za pohodlnou rohovou sedací soupravu, která je navíc rozkládací a s úložným prostorem. Taková se hodí vždycky!
modrobílá pohovka.jpg
· Nevyužité parapety. U oken máte pěkně hluboké parapety, které kvůli závěsům nemůžete využívat pro vystavení květináčů, nebo jiných dekorací. Zamotávají se do rostlin a občas je i zlomí, když zavane větřík. Vyměňte je za žaluzie, nebo rolety den a noc. Okamžitě zjistíte, že takové zastínění nebude překážet ničemu. Navíc i vzhled místnosti dostane docela jiný rozměr elegance!
· Šero, nebo naopak plné světlo. I důmyslným osvětlením technologie LED získáte takové světlo, které se bude hodit jak k posezení s přáteli, tak ke sledování televizního programu. Stmívacím systémem si světlo můžete i regulovat podle svých potřeb.
· Zásuvky a vypínače. S elegantním prostorem a LED osvětlením jsou spojeny i takové detaily, jako je vypínač, nebo zásuvky. Pořiďte si obojí ve stejném designu. Dobře se udržují v čistotě a navíc jsou vážně elegantní pro každý prostor.
· Vzduch v bytě. Zaměňte větráky za klimatizaci. Pro spokojené bydlení je zásadní klimatizace, která udržuje příjemné klima v zimě, i v létě. A navíc může vzduch v bytě pořádně pročistit, aniž by vířila částečky prachu.
Inu, promyslete si, co byste mohli změnit, aby se Váš byt, nebo rodinný domek mohl stát spokojeným útočištěm.